Y4hiz9qtdm4ymtc4taqu

WordPress Play

Μάθετε τα βασικά της δημοφιλέστερης στον κόσμο πλατφόρμας website, για να φτιάξετε το δικό σας blog ή site. Θα σας φανεί παιχνίδι!

Θέλετε να φτιάξτε το δικό σας blog ή site σε WordPress αλλά διστάζετε να ξεκινήσετε;

✔ Θέλετε κάποιος να σας πάρει από το χέρι και να σας δείξει τα βασικά, ώστε να γλυτώσετε χρόνο και ενέργεια;

✔ Η πλατφόρμα του WordPress σας φαίνεται χαώδης;Το WordPress Play είναι εδώ για να βοηθήσει!


Παλιότερα για να φτιάξεις το δικό σου blog ή site έπρεπε να είσαι developer ή να ξέρεις κώδικα. Στις μέρες μας, ο καθένας μπορεί να φτιάξει ή να διαχειριστεί ένα site σε WordPress, που είναι η πλατφόρμα πάνω στην οποία είναι φτιαγμένο το ένα στα τρία sites στο internet.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μάθεις. Να μάθεις από κάποιον που θα σου δείξει τα βασικά και θα σου δώσει ένα "εγχειρίδιο χρήσης". Και όχι ένα οποιοδήποτε αναλυτικό και χαώδες εγχειρίδιο χρήσης, αλλά ένα εγχειρίδιο χρήσης "με τα SOS".

Το WordPress Play είναι αυτό ακριβώς! Είναι ένα online πρόγραμμα εκπαίδευσης σε απλά Ελληνικά μέσω του οποίου θα φτιάξετε το δικό σας self-hosted blog ή site με απλό και εύκολο τρόπο.

Με το WordPress Play και τη βοήθειά μου, το WordPress θα σας φανεί παιχνίδι.

Ποια είμαι;

Γεια! Είμαι η Άσπα Τσαμαδή, γνωστή και ως Aspa Online!

Το 2008 ξεκίνησα το aspaonline.gr για να καταγράφω κομμάτια της ζωής μου που ήθελα να θυμάμαι και τις περιπέτειες με τις κόρες μου που τότε ήταν 3,5 και 5,5. Ήθελα να μοιραστώ το ταξίδι μου στη μητρότητα με την ελπίδα ότι θα βοηθήσω και θα βοηθηθώ.Αλλά παρά τα λάθη και την απειρία μου το blog μου εξελίχθηκε σε πολύ περισσότερα από ένα απλό διαδικτυακό ημερολόγιο. Μου άνοιξε πόρτες και με οδήγησε σε νέους επαγγελματικούς δρόμους. Λόγω του blog μου και της γενικότερης διαδικτυακής μου παρουσίας, προσκλήθηκα να μιλήσω σε συνέδρια TEDx, σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές και σε εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ινστιτούτου Επικοινωνίας, της ΕΕΔΕ και του υπουργείου Παιδείας.

Τους τελευταίους μήνες, μέσω του AspaTsamadi.com και των μαθημάτων μου, δεκάδες νέα blogs και sites έχουν δημιουργηθεί από τους μαθητές μου. Θα χαρώ το επόμενο να είναι το δικό σας!

Πώς δουλεύει το WordPress Play;


Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα θα αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα εκπαίδευσης του WordPress Play όπου θα βρείτε τα online μαθήματα και τις ασκήσεις.

Μέσα από μία αναλυτική σειρά βίντεο, που μπορείτε να παρακολουθείτε ό,τι ώρα θέλετε από το σπίτι ή το γραφείο σας, θα μάθετε τα βασικά του WordPress.

Στο τέλος του προγράμματος θα έχετε δημιουργήσει το δικό σας blog ή site σε WordPress και θα το διαχειρίζεστε με άνεση!


Έχω φιλοξενηθεί:

"Η καθοδήγηση, ακόμα και η αφήγηση των μαθημάτων είναι σε τόσο απλοϊκή γλώσσα που μπορεί να την κατανοήσει και ο πιο άσχετος με το αντικείμενο, αλλά παράλληλα οι τεχνικές γνώσεις της Άσπας καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό."

- Αντιγόνη Αρβανίτη

"Είμαι περιοδοντολόγος και θέλησα να ξεκινήσω το δικό μου blog γιατί διαπίστωσα ότι υπάρχει ανεπαρκής ενημέρωση των γυναικών σχετικά με τη στοματική υγεία και τη συσχέτιση της με διάφορες νοσολογικές καταστάσεις. Μέσα από το πρόγραμμα διεύρυνα τις τεχνικές γνώσεις μου. Επιτέλους δεν μου φαίνονται κινέζικα!"

- Αγγελική Αρχοντοπούλου

"Η Άσπα είναι πηγή έμπνευσης για όλους όσους θέλουν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις της. Σε όποιον το σκέφτεται θα του έλεγα να μην το σκέφτεται καθόλου και να ξεκινήσει άμεσα."

- Νίκος Χουβαρδάς

 

Συχνές ερωτήσεις


Πότε ξεκινάει και πότε λήγει το πρόγραμμα;
Το πρόγραμμα ξεκινάει τώρα και δε λήγει ποτέ! Με την αγορά σας αποκτάτε ισόβια πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα, έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε με το δικό σας ρυθμό, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο από οποιαδήποτε συσκευή.
Τα μαθήματα αφορούν το Wordpress.org ή το Wordpress.com?
Τα μαθήματα αφορούν το Wordpress.org που σας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε το blog σας ή το site σας στο δικό σας domain και στο δικό σας self-hosted site.
Δεν έχω πιστωτική κάρτα. Μπορώ να πληρώσω με PayPal ή να κάνω κατάθεση στην τράπεζα;
Ναι! Στείλτε email στο help@aspatsamadi.com. για περισσότερες λεπτομέρειες.
Έχω άλλη απορία. Πού μπορώ να απευθυνθώ;
Στείλτε mail στο help@aspatsamadi.com και θα σας απαντήσω το συντομότερο.

Ξεκινήστε Τώρα